Sunday, 24 March 2013

22/3/2013 & 23/3.2013 jumaat & sabtu  <--- tarikh ni dia berubah kepada yang baik menjadi buruk . aku text dia lepastu dia tak reply . hm . selalunya bila aku tak reply mesej dia , dia akan call aku berkali kali , so masa tu dia tak call pun :( aku sedih dengan dia oh . aku call dia dia off fon sampai ke malam . hati aku dah fikir bukan bukan dekat dia . aku fikir mesti dia keluar dengan perempuan lain kan sebab tu dia off fon sebab tak nak bagi kantoi sebab  hari sabtu kan , mesti dia hang punya . hmm hati aku asyik gelisah je sebab memikirkan kau sayang sumpah :'/ aku asyik ingat kau ada masalah ke apa ke , aku takut terjadi buruk-2 dekat kau :'( so aku berdoa je dekat allah . hanya allah je tahu perasaan aku malam tu menangis kerana kau . aku takut kau diambil orang lain tahu tak :/ malam tu pukul 8 number tak kenal call aku , aku angkat lepastu dengar suara kau . hmm alhamdulillah kau baik-2 saje . bersyukur kerana allah dah makbulkan doa aku :') dalam dua tiga hari ni kau call aku guna number mama kau , hmm suara kau asyik layu je sayang , kenapa ? :( rupanya kau selesema & ada masalah dengan family kau . sebab tu kau off fon kan ayah kau patah kan simkad kau . hmm , maaf sayang selamanya ni aku fikir fikir bukan bukan tentang kau :( kesian dekat kau sebab kau ada banyak masalah . hmm aku akan doakan yang baik-2 dekat kau tau . sebab aku sayangkan kau :") please do not let me out of your heart & iloveyousomuch <3

No comments:

Post a Comment