Friday, 29 March 2013

hai asaalammualaikum . kite ade buat something video ni , siapa yang ada dalam tu makna nya kite rindu & sayang dia tauu tau mwah .  eh korang type lah sendiri tau dekat link atas tu ha :) http://slide.ly/view/4fd5f43553cbbd30aa350006b9f7d2dc      thanks thanks for the view

Monday, 25 March 2013

25/3/2013 isnin

aku : biy kat mana ?
dia : ni adik irwan . irwan balik kampung dekat kedah , dia pergi dengan ayah dia & adik dia je . hari jumaat nanti irwan balik .
aku : irwan dah balik ke ? :'(
dia : dah . nanti akak selalu online fb kan , nanti irwan selalu online .
aku : pukul berapa dia balik ?
dia : pukul 9 lebih .
aku : :( :'( :'< :'/

astagfirullahalazim kenapa aku menangis tiba tiba ni ? :'( mungkin sebab aku terlalu rindukan dia kot . hmm . bila dia balik kampung aku rasa macam terjauh terpisah dengan dia :( sayang kenapa kau balik kampung . mesti kau anggap aku tak rindukan kau kan , hm , kau tahu tak aku rindukan kau , ikhlas dari hati aku . memang kau tak nampak yang aku rindukan kau ... tapi ye aku rindukan kau .walaupun petang tadi kita dah jumpa & aku rasa tak puas lagi . aku harap kau balik cepat :')

imissyousomuch! :'(

Sunday, 24 March 2013

22/3/2013 & 23/3.2013 jumaat & sabtu  <--- tarikh ni dia berubah kepada yang baik menjadi buruk . aku text dia lepastu dia tak reply . hm . selalunya bila aku tak reply mesej dia , dia akan call aku berkali kali , so masa tu dia tak call pun :( aku sedih dengan dia oh . aku call dia dia off fon sampai ke malam . hati aku dah fikir bukan bukan dekat dia . aku fikir mesti dia keluar dengan perempuan lain kan sebab tu dia off fon sebab tak nak bagi kantoi sebab  hari sabtu kan , mesti dia hang punya . hmm hati aku asyik gelisah je sebab memikirkan kau sayang sumpah :'/ aku asyik ingat kau ada masalah ke apa ke , aku takut terjadi buruk-2 dekat kau :'( so aku berdoa je dekat allah . hanya allah je tahu perasaan aku malam tu menangis kerana kau . aku takut kau diambil orang lain tahu tak :/ malam tu pukul 8 number tak kenal call aku , aku angkat lepastu dengar suara kau . hmm alhamdulillah kau baik-2 saje . bersyukur kerana allah dah makbulkan doa aku :') dalam dua tiga hari ni kau call aku guna number mama kau , hmm suara kau asyik layu je sayang , kenapa ? :( rupanya kau selesema & ada masalah dengan family kau . sebab tu kau off fon kan ayah kau patah kan simkad kau . hmm , maaf sayang selamanya ni aku fikir fikir bukan bukan tentang kau :( kesian dekat kau sebab kau ada banyak masalah . hmm aku akan doakan yang baik-2 dekat kau tau . sebab aku sayangkan kau :") please do not let me out of your heart & iloveyousomuch <3

Wednesday, 20 March 2013

hm , aku tak tahu la kenapa kawan kawan aku yang aku rapat dekat sekolah perangai dah lain :/ semua nya tak macam dulu lagi . hajar , kenapa kau buat aku macam ni ???? :( semejak kau kawan dengan nadia sekarang kau dah lupakan aku dengan fatin :'( apa lah salah aku ? :/ jumpa sebelah sebelah pun tak nak tegur , tak nak senyum :/ sedih gila dengan kau :( kau dah lain dah sekarang . dulu selalu kita pergi jalan-jalan & shopping sama sama kan ? tapi sekarang kau dah ada kawan baru , kau luupakan aku macam tu je ? :'( takpelah , aku tetap bersabar :'> walaupun kau dah tak nak kawan dengan aku , aku tetap nak kawan dengan kau :) aku harap kita dapat kawan macam dulu tau :")