Thursday, 31 May 2012

 hi aku ada kawan fb baru nama fb dia HAZIQ MUNCEET . seriously die comel sgt . aku rasa nak cubit jer pipi dia tuu :p hehe , bila aku online fb jer mesti die tegur aku , tak sah kalau tak tegur aku :> die baik ouh dengan aku :) aku ade lah sikit rasa suka dekat dia . but now aku tak cakap dekat dia . aku malu ;') ngee .
agak-agak bila dapat jumpa kau kan haziq? teringin sgt . kalau ada masa ke apa ke kita jumpa kay sayangs <3 haziq sorry k tak dapat cerita banyak-banyak lagi pasal haziq , dah takde story dah niee :'<

No comments:

Post a Comment