Wednesday, 8 August 2012

assalammualaikum :)

aku ada suka seseorang budak dekat sekolah aku :') aku suka dia sebab aku tengok dia handsome & berpelajar :)  aku berharap aku akan menjadi miliknya tetapi suatu hari tu aku ada tengok facebook dia dah ada relationship with ************ . sebenarnya dah lama aku tunggu kau ..  hurm aku sedih gila kott , tak tahu pulak yang dia dah ada girl . kenapa air mata aku minitis doh sebab kau , padahal kita tak ada apa apa hubungan ..mungkin kita ditakdirkan tidak bersama :'( mungkin suatu hari nanti kita bersama .. INSYAALLAH :') aku hanya redha je :')

M.R <3

No comments:

Post a Comment